Door het gebruik van onze website stemt u in met het gebruik van cookies.
Door het gebruik van onze website stemt u in met het gebruik van cookies.

Over Bureau De Jong

Ik ben Jan de Jong. In de afgelopen 18 jaar ben ik werkzaam geweest binnen de Nederlandse vakbeweging, in verschillende functies. Kerntaken van mijn werk waren onderhandelen en het begeleiden van uiteenlopende processen. In mijn werk heb ik mij bezig gehouden met o.a.: begeleiden van reorganisaties, onderhandelen zowel in nationaal als internationaal verband op diverse werkgebieden, onafhankelijk voorzitten van paritaire commissies en organisaties, werken binnen internationale coalities en in Geneve binnen  ILO, IMO, UNECE verband.

Voor ik bij de vakbeweging kwam heb ik in de sociale gezondheidszorg met groepen mensen gewerkt die in een bijzondere situatie en of positie terecht waren gekomen, zoals: moeilijk opvoedbare kinderen, lichamelijk gehandicapten, verstandelijk gehandicapten, begeleide kamerbewoningsprojecten. Hier heb ik veel van zeer uiteenlopende mensen gezien en geleerd. Daarnaast heb ik jarenlang een horecabedrijf (restaurant) gehad.

Door de grote diversiteit aan banen heb ik in verschillende perioden van mijn leven diverse richtingen gestudeerd. Zoals: HBO inrichtingswerk (niet afgerond), horeca opleiding, diverse modulen aan de open universiteit in zeer uiteenlopende richtingen zoals sociale psychologie, arbeid en gezondheid, rechten, leiderschap in arbeidsorganisatie, sociologie, personeel en organisatie. Tevens heb ik door de MFN en ADR geaccrediteerde opleidingen tot mediator afgerond.

Door mijn veelzijdige achtergrond heb ik een vrije open kijk op zaken, en kan ik vanuit deze brede achtergrond buiten gebaande paden denken.

Ontwikkeld door MediaHuis Venray